Krievija

Vīzas uz Krieviju

 

Izpildīšanas termiņš  9 d.d. 3 d.d.
LR pilsoņi
Tūrisma vīza vienreizējā līdz 30 dienām 80 EUR 120 EUR
Darījuma daudzkārtējā uz 1 gadu
Darījuma daudzkārtējā uz 1 gadu 104 EUR
Vīzas pārlīmēšana uz jauno pasi 75 EUR

 

Nepieciešamie dokumenti vīzas saņemšanai:

  1. Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5);
  2. Pase (pasei jābūt ne mazāk par 2-3 brīvām vīzas lapām, pases derīguma termiņam jābūt ne mazākam par 6 mēnešiem pēc vīzas beigšanās);
  3. 3. Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas);
  4. Страховой полис, действующий на территории Российской Федерации. Оформляем на месте;
  5. Anketa.

Papildus informācija:

  1. Gada vīzai uz Krieviju ir nepieciešams: gada laikā izmantotās vīzas esamība;
  2. Bērni tiek noformēti tikai ar vienu no vecākiem;
  3. Vīzas noformēšana var būt atsacīta, gadījumā, ja iesniedzēja iebraukšana valstī tiks uzskatīta par nevēlamu;
  4. Gadījumā ja vīzas noformēšanā bija atsacīta, iekasētā konsulāra nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots;
  5. Pēc nepieciešamības Krievijas Federācijas konsulāra nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus.